• Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
Het Inzicht web | Jeroen Otto Fotografie
Het Inzicht web | Jeroen Otto Fotografie

Gongbad

De gongklank heeft effect op je lichaam en gaat als vanzelf naar jouw eigen innerlijke kracht.

Het Inzicht web | Jeroen Otto Fotografie
Het Inzicht web | Jeroen Otto Fotografie

Frequentie Sound Journey

Alle stress van je af laten glijden en even niks moeten. Pure ontspanning en genieten van de rust.

Het Inzicht HR voor WEB-0069.jpg
Het Inzicht HR voor WEB-0069.jpg

Klank- en Bewustzijn dagen

De mogelijkheid tot periodieke, grondige reiniging en diepe lijfelijke ontspanning.

Gongbad

Tijdens een gongbad hoeft je alleen maar te ontvangen. Je wordt overspoeld met klanken die je meenemen naar diepere lagen van je wezen. De klanken voelen als zachte watergolven aan en dit geeft intense vibraties door je lichaam. Als een energetische massage waar je lijf van gaat tintelen.

De gong is een krachtig instrument, zijn klanken kunnen indringend zijn. Dit heeft effect op je lichaam en gaat als vanzelf naar jouw eigen innerlijke kracht.

Het klinkt als een prachtige ervaring. Toch kun je ongemak ervaren. Weet dan dat dit een teken is dat er beweging in de blokkades komt. Door de resonantie worden de blokkades uitgedaagd los te weken.

De bijzonder krachtige resonantie spoort alle lagen van je lichaam aan om weer hun authentieke vorm aan te nemen. Als vanzelf wordt de helende werking van het gongbad in gang gezet en gaat de levensenergie vrij stromen.

Uit onderzoek is gebleken dat een gongbad van 15 minuten of langer je bloedwaardes direct verbeterd.

Investering: € 90,00

Duur: ongeveer 45 minuten

AdobeStock_207745027.jpeg

De resonantie daagt blokkades uit om los te weken 

 

Frequentie Sound Journey

Wil jij graag een uur complete verdiepende ontspanning ervaren? Alle stress van je af laten glijden en even niks moeten maar puur genieten?

Frequentie sound journeys zijn inzicht brengende ervaringen. Antoon Verwer gebruikt de oscillator en alle klanken die hij tot zijn beschikking heeft. Dit varieert van klankschalen, gongs, kristalschalen en etnische instrumenten in combinatie met zijn eigen stem. De frequentie sound journey is iedere keer anders, afhankelijk van de aanwezige deelnemers.

Ontvang de klanken en de frequentie van de oscillator en voel hoe ze door je lichaam reizen en je meer en meer laten ontspannen. De Frequentie Sound Journey bij Het Inzicht is door de combinatie van klank en de oscillator een innerlijke cel massage die helpt om te ontspannen en los te laten wat niet meer bij je hoort.

Een heelrijke ervaring

De inzichten die je bij Het Inzicht ontvangt leren je om gezond, vitaal en bewust door het leven te gaan. Dus heb jij behoefte aan een innerlijke reis die waarde toevoegt aan je eigen bewustzijn? Ben je nieuw met Het Inzicht en wil je eens kennismaken? Dan is dit een mooie ingang.

Er zijn comfortabele matrassen aanwezig, plus dekens en kussens. Het enige wat je mee hoeft te nemen is jezelf.

 

Tevens is het mogelijk een klankconcert op locatie te verzorgen met een minimum aantal deelnemers van acht personen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het Inzicht web | Jeroen Otto Fotografie

Laat stress van je afglijden en beleef pure ontspanning

 

Klank- en bewustzijn dag

De Klank-en Bewustzijndagen brengen je dichter bij je staat van Zijn. Je komt in contact met jezelf, van denkend waarnemend zijn naar voelend waarnemend zijn. Tegenwoordig wordt er van ons gevraagd de lat iedere keer maar weer hoger en hoger te leggen. Als dat een 'kort moment opname' is, kan onze vitaliteit dat opvangen. Maar als het te lang aanhoudt, geeft ons lichaam aan dat er spanning en stress is gesignaleerd in onze gezondheid. De diversiteit van klanken bij Het Inzicht resoneert tot diep in je fysieke lichaam waardoor een weldaad van diepe ontspanning en rust onstaat. Je energetisch lichaam wordt door de klanken geïnformeerd.

De thema’s van de klankwerkdagen raken de thematieken in je energetisch lichaam. Het gaat balans, harmonie en beweging brengen in dat thema. En de verbinding met jouw authenticiteit kan nog meer gemanifesteerd worden. Autenthiek zijn
is 'in je element zijn' waardoor je steeds meer vertrouwen hebt in je intuïtie. Hiermee verfijn je:
helder in-zien
helder horen
Helder weten
Helder voelen
Helder proeven
Helder ruiken

Wat is je investering?
Toewijding voor je innerlijke processen:
1 dag in de maand overgave aan de klanken:
Lessen integreren in je dagelijks leven.

Voordelen:
Energetisch opgeschoond worden
Vertrouwen hebben op je intuitie
Bewustzijn hebben van je eigen talent
Helder inzicht
Verfijning van je energetisch waarnemen
Gevuld zijn met vitale levensenergie (prana).

Enkele klank en bewustzijn dag: € 90,00

 

Actie bundelprijs (10 x klank en bewustzijn dag) : Van € 900,00 voor € 800,00

(Prijzen zijn inclusief lunch)

 

Ervaring:

Klank en bewustzijn dag; My all time personal favorite monthly event is “klankwerkdag”. Where distance makes no difference. One Sunday a month I attend from the US via a special Youtube link. Every month has a different theme. Antoon talks about a particular subject and lets us feel what it is that he exactly means. It’s the most magical experience since you are don’t listen with your ears, but with your heart. If you are looking for some “me” time, I highly recommend trying it out. It teaches you how to relax and let go of all your daily commitments, just for a couple of hours. I feel like a new person. And I even enjoy the workshop’s effects several days after. Antoon, you are a great teacher! Please keep doing what you are doing. You make a difference! I love you a lot! Nomy

White Feather

Grondige reiniging met diepgaande heling