top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
275124062_5348250875208361_1613922516440983708_n.jpg

Consulten Kosmische Schijven

Terug naar jouw unieke blauwdruk

De Kosmische Schijven zijn kosmische instrumenten die minder bekend zijn dan de Ankh uit het Egyptische tijdperk. Hun herkomst is terug te herleiden naar de planeet Geza IV. De Kosmische Schijven geven toegang tot transformatie en healing waarmee nog sterker en dieper gewerkt kan worden tot op zielsniveau. Je wordt als het ware met liefde terug gezet op je levensweg. Je ontvangt een opschoning van blokkades en trauma van het basischakra. Vanuit een dieper weten krijg je op een natuurlijke manier energetische leiding en ga je keuzes maken die je de weg wijzen om terug te komen naar jouw oorspronkelijke potentieel.

 

Zie het als een stevige, doch liefdevolle koerscorrectie. 

 

Door de hantering van de Kosmische Schijven wordt er aanspraak gedaan op een aantal kosmische krachten afkomstig van de planeten Saturnus, Venus, Mercurius en Pluto.  Je zult terugkeren naar het pad dat je als ziel hebt gekozen voordat je incarneerde op aarde. 

 

Het traject met de Kosmische Schijven is een uitnodiging tot grootse transformatie, zelfliefde, thuiskomen in jezelf en healing. Hun werking brengt je terug naar het verleden en ook naar levens die met je huidige leven te maken hebben. Een belangrijk verschil tot andere vormen van regressie is dat de Kosmische Schijven je geen herbeleving geven. Daarentegen ruimen ze de trauma’s geheel voor je op.


De sessies zijn gericht op het openen en opschonen van de basischakra. Dit is het belangrijke fundament van een goed functioneren van de andere chakra’s en maakt verdere groei en persoonlijke ontwikkeling mogelijk. Het is belangrijk dat het basischakra goed gefundeerd en schoon is, dat het geopend kan zijn en voldoende aarde heeft.

Voor wie?
Soms raak je enigszins ‘verdwaald’ in het leven en de Kosmische Schijven werken corrigerend en brengt je weer terug naar het pad van je ziel. 


•    Dit diepgaande traject is voor diegenen die een krachtig commitment met zichzelf willen aangaan en zich volledig willen overgeven aan het onbekende nieuwe pad.
•    Veel mensen hebben fysieke, mentale of energetische klachten en willen zich weer herinneren waarvoor hun ziel hier op aarde is gekomen. 
•    De mensen die zich niet meer willen laten leiden door de buitenwereld, maar hun eigen zielenkoers. 


Je komt terug bij dat wat je al wist. Een weten zonder te weten.

Wanneer de resten van trauma en zielsverdriet zijn opgeschoond kun je in vrijheid transformeren tot je ware essentie. De werking van de Kosmische Schijven is als een boomerang. Het is belangrijk om te weten dat het universum geen tijd kent, alleen het ‘juiste moment’. De verandering in jezelf zal geheel onverwachts komen en totaal anders zijn dan je had kunnen voorzien.

Een traject met de Kosmische Schijven is een vorm van regressie en ziet er als volgt uit:

Een volledig regressietraject bestaat uit totaal 10 sessies. Een traject is voldoende voor de rest van je leven, omdat het je terug brengt naar de authenticiteit van je ziel. De eerste 4 sessies worden wekelijks uitgevoerd, liefst op dezelfde dag van de week. Daarna worden de periodes langer in het tempo dat bij het proces past. Gemiddeld ben je ongeveer 4 maanden bezig. Na de laatste sessie duurt het ongeveer 18 maanden voor de kosmische energieën zijn uitgewerkt. In die periode kun je op eigen kracht de transformatie verder uitwerken.

Meestal zien we dat op de helft van het traject de veranderingen zichtbaar worden in je bewustzijn. Logischerwijs kunnen door dit besef ook emoties vrij komen die ruimte maken voor de volgende groeifase.


Het traject is een commitment aan jezelf, je ziel. Weet dat dit een transformerend en intensief traject is. Het is om die reden belangrijk om vooraf goed te beseffen dat wanneer je ‘ja’ zegt tegen begeleiding van de Kosmische Schijven, je het hele traject afmaakt. Dit traject is dus serieus en alleen geschikt voor jou wanneer je toewijding hebt voor healing van je ziel.

Je staat nooit alleen, want ik sta aan je zijde en begeleid je waar nodig.

Het is voor iedereen mogelijk dit traject te volgen, maar soms is er eerst iets anders nodig alvorens je een krachtig commitment kunt maken voor het traject met de Kosmische Schijven. Een intake gesprek zal uitwijzen wanneer we het traject samen gaan starten. De Kosmische Schijven dienen tijdens de sessies in contact te zijn met de blote huid en de sessies vinden plaats in Hoogwoud.
 

Praktische informatie:

 

Voorbereiding voor een maximaal resultaat:

  • Tijdens de eerste sessie liggen de Kosmische Schijven op je blote huid

  • Neem een schriftje mee om aantekeningen te maken

  • Drink na afloop voldoende water om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. 

Investering: 10 sessies is € 1800,- excl btw

bottom of page