top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
Het Inzicht 2022 HR _ Jeroen Otto Fotografie-.JPG
Het Inzicht HR voor WEB-0082-2.jpg
Het Inzicht 2022 WEB _ Jeroen Otto Fotografie-6904_edited.jpg

Therapeutische consulten

Door middel van resonantiesessies hef je blokkades op en neem je afscheid van onrust en nervositeit. Bij Het Inzicht ontvang je energetische therapie.

AdobeStock_192800788.jpeg
Het Inzicht 2022 WEB _ Jeroen Otto Fotografie--10.JPG

Verbind energetische lijnen met elkaar voor meer harmonie en balans in jouw lichaam en geest. Ervaar je eigen innerlijke rust. Met een spiritueel ontwaken kom je tot persoonlijke groei.

Het Inzicht HR voor WEB-0335 kopie.jpg
275124062_5348250875208361_1613922516440983708_n.jpg

Kosmische schijven

Vanuit een dieper weten krijg je op een natuurlijke manier energetische leiding en ga je keuzes maken die je de weg wijzen om terug te komen naar jouw unieke blauwdruk. Zie het als een stevige, doch liefdevolle koerscorrectie.

Consulten

Wil je meer levensenergie? Heb je het gevoel dat je ‘vastgelopen’ bent? Dat er iets moet veranderen, bijvoorbeeld dat je een bepaald patroon zou moeten doorbreken, maar het lukt je maar steeds niet. Begrijp je bepaalde dingen van jezelf niet?

 

Die dingen ‘vreten’ energie. Ben je vaak moe, of heb je het idee dat energie van je omgeving jou beïnvloedt? Wil je jouw bewustzijn verdiepen? Ben je holistisch therapeut of coach en wil je tools om vitaal en ontspannen je werk te kunnen doen? Natuurgeneeskundig therapeut Antoon Verwer geeft je inzicht in de problematiek en laat je ervaren hoe het kan verbeteren in de toekomst.

Antoon smile_edited.jpg

Natuurlijke wetten zijn de basis

Lees Verder 1
IMG_5848.JPG

Het totale welzijn is het doel van alles

Ieder lichaam bestaat voor 70% uit water. De klanken zorgen voor trillingen die goed voelbaar zijn door je hele lichaam.

Door je lichaam lopen energiebanen, de meridianen. Dit zijn de energiebanen van de ziel. Als je contact wilt maken met je eigen ziel en jouw zielsbestemming, zorg er dan voor dat de levensenergie vrij door je meridianen stroomt. Hier helpt bewustwording en resonantie zeker bij.

Dagelijks word je blootgesteld aan invloeden van buitenaf waaronder ongewenste energieën. Het herhalen van consulten helpt om je energetisch lichaam schoon te houden. Je zal je dagelijks vitaler voelen én zo leer je hoe je energetisch schoon bent, en ontspannen en vitaal en vol levensenergie door het leven kan gaan.

Tarieven

Kinderen tot en met 16 jaar

Korte sessie 35 minuten

Lange sessie 70 minuten

Volwassenen, of vanaf 17 jaar

Korte sessie 35 minuten

Lange sessie 90 minuten

Maak je in 1x 3 afspraken dan is het tarief € 90,- excl btw per consult.

   

€  35,- excl btw

€  70,- excl btw

 

€  45,- excl btw

€  120,- excl btw

Tarieven
Het Inzicht 2022 HR _ Jeroen Otto Fotografie-.JPG

Reacties van deelnemers

"Je bent de afgelopen weken druk aan het werk geweest met mij en met mijn zoon Jason. Jason is autistisch (19 jaar oud). Omdat hij zelf niet kan schrijven of zich eventueel kan uiten met spraak, zal ik voor hem opschrijven welke veranderingen o.a. hebben plaatsgevonden.


Sinds dat je met Jason bezig bent, zit hij beter in zijn vel. Hij wordt elke ochtend wakker met een lach om zijn mond. Vaak schiet hij nu spontaan in de lach, waarschijnlijk omdat hij zich meer ontspannen voelt. En springt dan blij in het rond. Normaal gesproken gebruikt hij alleen woorden als hij iets wil eten of als hij ergens heen zou willen gaan. Op dit moment spreekt hij meer. Waarschijnlijk alles wat zich normaal in zijn hoofd afspeelt, dat soort gedachtes zegt hij nu hardop. Mijn hoop is uiteindelijk, met behulp van jou Antoon, dat Jason zich beter kan uiten. Vaak houdt Jason nu mijn hoofd vast, zet zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd en kijkt me dan diep aan met zijn mooie groene ogen. Met zijn lichaamstaal vertelt hij me dat hij gelukkig en blij is. Bedankt Antoon!! We zijn je erg dankbaar! Je doet je werk met zoveel passie en liefde. Zelfs onze afstand is geen probleem. Ook als ik je zelf nodig heb, sta je altijd onmiddellijk voor me klaar, ondanks het 6 uur tijdsverschil.

 

Dankzij jou voel ik me ook super ontspannen en heb meer energie. Mijn postuur is ook zoveel beter. Nogmaals bedankt voor alles wat je doet!! Niet alleen voor ons, maar ook voor alle andere mensen die je helpt. Je hebt onuitputtelijke energie, stroming en healing. Zo blij dat we je hebben gevonden."

- Nomy

"Alsof ik mijn beste vriend heb ontmoet die me tegelijkertijd keihard voor mijn kop kan slaan. Zo fijn om te voelen dat alles oprecht is wat je tegen me zegt. Je geeft me letterlijk nieuwe inzichten die ik nodig heb om verder te kunnen. Dankzij jouw betrokkenheid vind ik het leven leuker en fijner nu."

- Mark

Ook reageren?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!

bottom of page