• Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
Het Inzicht 2022 HR _ Jeroen Otto Fotografie-.JPG
Het Inzicht HR voor WEB-0082-2.jpg
Het Inzicht 2022 WEB _ Jeroen Otto Fotografie-6904_edited.jpg

Therapeutische consulten

Door middel van resonantiesessies hef je blokkades op en neem je afscheid van onrust en nervositeit.

AdobeStock_192800788.jpeg
Het Inzicht | The Reconnection

Verbind energetische lijnen met elkaar voor meer harmonie en balans in jouw lichaam en geest. Ervaar je eigen innerlijke rust.

Het Inzicht HR voor WEB-0335 kopie.jpg
DSC04740_edited.jpg

DNA blauwdruk
Healing en activatie

Tijdens de dna sessies zullen de klanken liefdevol en zacht bespeeld worden om je fijngevoelige systeem langzaam te herinneren met liefde en weldaad.

AdobeStock_308126057.jpeg
WhatsApp Image 2022-08-14 at 7.37.37 PM.jpeg

Multi Wave Oscillator

Een geweldige manier om te werken aan je gezondheid en het zelfhelend vermogen.

Consulten

Wil je meer levensenergie? Heb je het gevoel dat je ‘vastgelopen’ bent? Dat er iets moet veranderen, bijvoorbeeld dat je een bepaald patroon zou moeten doorbreken, maar het lukt je maar steeds niet. Begrijp je bepaalde dingen van jezelf niet?

 

Die dingen ‘vreten’ energie. Ben je vaak moe, of heb je het idee dat energie van je omgeving jou beïnvloedt? Wil je jouw bewustzijn verdiepen? Ben je therapeut en wil je tools om vitaal en ontspannen je werk te kunnen doen? Natuurgeneeskundig therapeut Antoon Verwer geeft je inzicht in de problematiek en laat je ervaren hoe het kan verbeteren in de toekomst.

Antoon smile_edited.jpg

Natuurlijke wetten zijn de basis

 
IMG_5848.JPG

Het totale welzijn is het doel van alles

Ieder lichaam bestaat voor 70% uit water. De klanken zorgen voor trillingen die goed voelbaar zijn door je hele lichaam.

Door je lichaam lopen energiebanen, de meridianen. Dit zijn de energiebanen van de ziel. Als je contact wilt maken met je eigen ziel en jouw zielsbestemming, zorg er dan voor dat de levensenergie vrij door je meridianen stroomt. Hier helpt bewustwording en resonantie zeker bij.

Dagelijks word je blootgesteld aan invloeden van buitenaf waaronder ongewenste energieën. Het herhalen van consulten helpt om je energetisch lichaam schoon te houden. Je zal je dagelijks vitaler voelen én zo leer je hoe je energetisch schoon bent, en ontspannen en vitaal en vol levensenergie door het leven kan gaan.

Vijf natuurgerichte principes

 

De behandelingen door een BATC therapeut vinden hun basis in de vijf natuurgerichte principes.

Deze principes komen voort uit een aantal natuurlijke wetmatigheden. Om gezond te zijn en te blijven

dienen elk van deze principes in evenwicht te zijn, ook in hun onderlinge samenhang. De vijf principes

zijn niet slechts los van elkaar te zien, maar zijn ook onderling afhankelijk van elkaar. Zij zijn als een

vlechtwerk en beïnvloeden elkaar. Een voorbeeld is dat wanneer iemand niet voldoende goede

voeding tot zich neemt de energiehuishouding niet optimaal zal zijn. Wanneer iemand veel

piekert zal dit het lichaam ook energie kosten. Er dient dus naar alle vijf de principes en hun

onderlinge samenhang te worden gekeken. Hieronder kunt je, in de juiste volgorde

weergegeven, een beknopte uitleg vinden over de vijf natuurgerichte principes volgens BATC.

logo.jpg
Het Inzicht HR voor WEB-0082-2.jpg

1 Energie

Alles in en om ons heen bestaat uit energie.
Wereldwijd wordt energie gezien als de basis van het leven. Energie vormt de basis bij de behandelingen van de BATC therapeut. Er kan pas gewerkt worden aan de principes prikkeloverdracht, drainage, voeding en geestelijk welzijn wanneer je energiehuishouding op orde is. Zonder energie functioneert het lichaam niet optimaal en kan er geen genezing plaats vinden. Het is een eerste prioriteit om te zorgen dat je over voldoende energie beschikt, dat er een evenwichtig stromen van de energie plaats vindt en dat eventuele blokkades worden opgeheven.

2 Prikkeloverdracht

De prikkeloverdracht komt tot stand via je zenuwstelsel. Via de hersenen worden prikkels via het zenuwstelsel naar de rest van je lichaam gestuurd. Maar ook andersom worden prikkels vanuit je lichaam naar je hersenen gestuurd. Het zenuwstelsel is het communicatienetwerk ofwel ‘de telefoonlijn’ van je lichaam. Pijnprikkels bijvoorbeeld hebben een functie om bij bepaalde situaties juist en snel te kunnen reageren. De prikkeloverdracht zorgt er ook voor dat bepaalde signalen, bijvoorbeeld over wat je nodig hebt voor herstel, aan het lichaam worden doorgegeven. Een goede prikkeloverdracht is onmisbaar om goed te kunnen functioneren en herstellen.

Het Inzicht HR voor WEB-0335 kopie.jpg

3 Drainage

In het dagelijks leven heeft ons lichaam regelmatig te maken met overbelasting door afvalstoffen. Enkele oorzaken van buitenaf kunnen zijn: het inademen van vervuilde lucht (zware metalen) of bepaalde stoffen zoals restanten van pesticiden, dioxines of bepaalde toevoegingen in onze voeding. Daarnaast kan ons lichaam zelf een overbelasting van afvalstoffen creëren doordat bijvoorbeeld ons lymfesysteem of bloedcirculatie niet optimaal functioneren. Ons lichaam is onder gunstige omstandigheden in staat om de meeste afvalstoffen zonder problemen uit te scheiden via onze uitscheidingsorganen. Soms echter is het wenselijk om het lichaam daarin te ondersteunen en te stimuleren. Wanneer er te veel afvalstoffen in het lichaam aanwezig zijn, bijvoorbeeld in onze darmen, dan kunnen voedingsstoffen ook niet goed meer worden opgenomen.

AdobeStock_308126057.jpeg

4 Voeding

Voeding onderhoudt je cellen en voorziet deze van brandstof. Je dagelijkse voeding is één van de belangrijkste componenten voor een fit en gezond lichaam en een scherpe geest.
Bepaalde voedingsmiddelen worden niet door iedereen even goed verdragen. Dit kan een tijdelijke kwestie zijn. Door gerichte voedingsadviezen kan dit in gunstige zin veranderen. Het is belangrijk dat je de juiste voedingsmiddelen, passend bij je constitutie en omstandigheden, tot je neemt en dat in de juiste hoeveelheden.

5 Geestelijk welzijn

Naast de voorgaande principes beïnvloeden emotionele, mentale en spirituele aspecten jouw gezondheid en welzijn. Bewustzijn over je belemmerende denk- en gedragspatronen is buitengewoon belangrijk. Dit voor het geestelijke maar ook fysieke welzijn. Door zorgen of andere geestelijke spanningen kunnen veel klachten, zoals maagklachten, hoofdpijn of verkrampte spieren ontstaan. Je leert de belemmerende denk- en gedragsproblemen op een gezonde manier te veranderen, te doorbreken of los te laten. Dit voor een zo goed mogelijk herstel, maar ook om in de toekomt in balans te blijven.

Tarieven

Kinderen tot en met 16 jaar

Korte sessie van 35 minuten

Lange sessie van 70 minuten

Volwassenen, of vanaf 17 jaar

Korte sessie van 35 minuten

Lange sessie van 90 minuten

   

€  35,00

€  70,00

 

€  45,00

€  90,00 tot 135,00 

 
Het Inzicht HR voor WEB-0387.jpg

Reacties van deelnemers

"Je bent de afgelopen weken druk aan het werk geweest met mij en met mijn zoon Jason. Jason is autistisch (19 jaar oud). Omdat hij zelf niet kan schrijven of zich eventueel kan uiten met spraak, zal ik voor hem opschrijven welke veranderingen o.a. hebben plaatsgevonden.


Sinds dat je met Jason bezig bent, zit hij beter in zijn vel. Hij wordt elke ochtend wakker met een lach om zijn mond. Vaak schiet hij nu spontaan in de lach, waarschijnlijk omdat hij zich meer ontspannen voelt. En springt dan blij in het rond. Normaal gesproken gebruikt hij alleen woorden als hij iets wil eten of als hij ergens heen zou willen gaan. Op dit moment spreekt hij meer. Waarschijnlijk alles wat zich normaal in zijn hoofd afspeelt, dat soort gedachtes zegt hij nu hardop. Mijn hoop is uiteindelijk, met behulp van jou Antoon, dat Jason zich beter kan uiten. Vaak houdt Jason nu mijn hoofd vast, zet zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd en kijkt me dan diep aan met zijn mooie groene ogen. Met zijn lichaamstaal vertelt hij me dat hij gelukkig en blij is. Bedankt Antoon!! We zijn je erg dankbaar! Je doet je werk met zoveel passie en liefde. Zelfs onze afstand is geen probleem. Ook als ik je zelf nodig heb, sta je altijd onmiddellijk voor me klaar, ondanks het 6 uur tijdsverschil.

 

Dankzij jou voel ik me ook super ontspannen en heb meer energie. Mijn postuur is ook zoveel beter. Nogmaals bedankt voor alles wat je doet!! Niet alleen voor ons, maar ook voor alle andere mensen die je helpt. Je hebt onuitputtelijke energie, stroming en healing. Zo blij dat we je hebben gevonden."

- Nomy

"Alsof ik mijn beste vriend heb ontmoet die me tegelijkertijd keihard voor mijn kop kan slaan. Zo fijn om te voelen dat alles oprecht is wat je tegen me zegt. Je geeft me letterlijk nieuwe inzichten die ik nodig heb om verder te kunnen. Dankzij jouw betrokkenheid vind ik het leven leuker en fijner nu."

- Mark

Ook reageren?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!