top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
pixabay landscape-5584652_1280.jpg

Retraite naar Egypte

Bewustwordingsreis met centrale rol voor de Ankh

Deze bewustwordingsretraite is een innerlijke zeer diepgaande reis. Krachtige Egyptische symbolen en rituelen met een centrale rol voor de Ankh. Kom in aanraking met een wereld die jou lief heeft en steunt, die helpt je te ontdoen van verdriet, schaamte, haat, woede en teleurstelling.

We reizen langs verschillende helende krachtplekken. Zo bezoeken we de piramide van Gizeh en haar Ankh tombe. Reizen we naar vele tempels waaronder de Dendratempel en Seti I tempel en brengen we een bezoek aan Sekmet. We trekken ook door de steden Caïro, Luxor en Abydos.

Tijdens de reis maak je uitgebreid kennis met eeuwenoude Gnostische (helings)kennis en daarmee is dit gegarandeerd een zeer transformatieve reis. Natuurlijk is er ook tijd voor integratie en ontspanning met op zn tijd een klankbad.

Reisschema

1 februari tot 12 februari 2025

1 februari aankomst in Cairo met overnachting met uitzicht op piramide van Gizeh.

2 februari bezoek piramide Gizeh en Ankh tombe.

3 februari bezoek Aboesir en Saqqara en Red temple.

4 februari reis van Cairo naar Luxor en Athon temple.

5 - 6 februari overnachting in Luxor.

Bezoek aan de tempels – Westbank Valley of the Queens, Valley of the Kings, Dendra tempel en ontmoeting met Sehmet in Karnak tempel.

7 - 8 februari overnachting in the House of Life in Abydos – bezoek aan Seti 1 healing temple, Klankbad van Antoon.

10 februari reizen we naar Cairo.

10 en 11 februari overnachting in Cairo met uitzicht op piramide van Gizeh en integratiedag aan het zwembad.

12 februari terugreis.

Hotel
House of Life

The House of life is een luxe accommodatie in het dorp Sohag, de wijk Abydos in Egypte. Het hotel biedt een comfortabel verblijf.

Kamers
Hotel House of Life beschikt over 44 tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een balkon. Elke kamer is uitgerust met televisie en airconditioning, een fornuis en een koelkast.

De kamers bevinden zich in een gebouw van drie verdiepingen rondom het zwembad. Bovenop bevindt zich een dakterras met een prachtig uitzicht over Abydos, de landerijen en de woestijnheuvels.

Karnak tempel 
in Luxor

De Karnak-tempel in Luxor is een tempelcomplex aan de oevers van de Nijl in Egypte. Het complex is de grootste religieuze constructie en de meest bezochte archeologische plek in Egypte.

Sekmet

Dit heilige beeld met een vrouwenlichaam en een leeuwinnenkop is bekroond met een zonneschijf. We brengen een bezoek aan Sekhmet en zullen de mystieke krachten van bescherming en magie van Sekmet ontvangen.

Grote tempel
in Abydos

De herdenkingstempel van

Seti I, ook wel bekend als de grote tempel van Abydos, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Egypte.

Tempel van genezing

De Seti I tempel is niet zomaar een tempel. Farao Seti heeft het om een speciale reden gebouwd. Hij wist dat de energie in Abydos het lijden van zielen kon genezen. Daarom kan de Seti I tempel worden gezien als een genezingstempel. Het is gebouwd om het evenwicht in de harten van bezoekers te herstellen. Veel bezoekers hebben dit al ervaren tijdens een bezoek aan de Seti I tempel.

De Dendera Tempel

Het Dendera tempelcomplex bevindt zich in het kleine stadje Dendera, gelegen op de westelijke oever van de Nijl.

​Klank & Ankh

Deze klanktempel heeft ook een sterke band met de Ankh. De helende sleutel van het oude Egypte. De Dendera tempel biedt een serene en vredige sfeer waar bezoekers in contact kunnen komen met zeer oude wijsheid. Een ervaring van diepe innerlijke rust en een sterke verbinding met de soundhealing en Ankh Energy.

 

Praktische informatie:

Voor de Retraite van 1 februari tot 12 februari 2025 is de inschrijving geopend

Het is essentieel om vooraf de klankwerkdagen te volgen in Hoogwoud of een retraite naar Italië te hebben mee gedaan.

Investering: € 3500,- exclusief heen- en terugreis.

Inclusief: overnachting tijdens de retraite met ontbijt en diner, workshops, vervoer naar de verschillende locaties en excursies.

4955.jpg
bottom of page