top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN

Werken met de Ankh

Een workshop over deze krachtige Egyptische sleutel

Deze Ankh workshop is uniek in de wereld en een MUST om met de energie van de Ankh te kunnen omgaan. Een Ankh is een sleutel naar verandering van bewustzijn. Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’ en dat is ook precies wat je ervaart bij deze krachtige tool. Door het werken met je eigen Ankh komt er een bijzondere samenwerking op gang en versterkt de resonantie. Je krijgt inzichten en een diepere verbinding met het leven, meer energie, aarding en innerlijke rust.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Tijdens de tweedaagse workshop krijg je een inwijding om je te verbinden met je Ankh en de kosmische Ankh energie. Werken met de Ankh brengt heel veel in beweging waardoor de harmonie wordt hersteld in de fysieke, emotionele, mentale en energetische lagen van bewustzijn. Tijdens de workshop ervaar je dieper waar jouw talenten en pure kracht in je lichaam ‘verankerd’ zijn en hoe je deze steeds verder kan ‘ontsluiten’.

Het volgende komt aan de orde:

  • Oorsprong van de Ankh

  • Uitleg over de krachtige werking van deze Egyptische sleutel

  • Contact maken met de helende kracht van de Ankh 

  • Je persoonlijke verbinding met jouw Ankh verdiepen 

Ankh aanschaffen

Je kunt een Ankh aanschaffen via Het Inzicht. De Ankh wordt dan speciaal op jouw energie gemaakt. Ook als je nog geen Ankh hebt maar wel overweegt er een aan te schaffen, ben je welkom op deze workshop. 

Met Ankhmaker Jan Willemsen heb ik goed contact. Hij is de maker van Healing tools. Jan maakt krachtige Ankhen die worden vervaardigt met een innerlijk stil proces. De alchemie ontstaat zodra hij contact heeft gemaakt met het heilige vuur in zichzelf.

 

Je leest meer over zijn prachtige heilige werk op www.jepuurheid.nl

Praktische informatie:

Deze workshop omvat twee aaneengesloten dagen van 11:00 - 16:30 uur,

inclusief koffie/thee en lunch

 
Investering: € 299,00

IMG_5788.JPG

Reacties van deelnemers

"Nooit eerder was ik overtuigd van de werking van energie. Niet dat het in mijn lichaam zo zou werken, maar zeer zeker ook niet dat het kon worden vastgelegd in een object of voorwerp. Toen de Ankh-maker mijn Ankh maakte voelde ik dat er iets in mij gebeurde. Een beetje eng, maar wel heel bevrijdend op de een of andere manier. Ik zou het iedereen aanraden die twijfelt."

- Mariëtte

Toen ik voor het eerst over een Ankh hoorde, wist ik niet zeker wat het voor mij kon betekenen. Maar ik ben zeer blij dat ik kennis heb gemaakt met de Ankh. Want het heeft mij veel geleerd . Mijn complimenten aan de Ankh-maker voor mijn mooie krachtige Ankh. Hij heeft mij energie, stroming en terzelfdetijd  rust. Het is mijn beste maatje en gaat overal mee naar toe. Antoon heeft een goede begeleiding gegeven hoe je het best kan omgaan met je Ankh. Een aanrader voor iedereen die wil bewuster omgaan met zichzelf .

- Inge 

Ook reageren?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!

bottom of page