top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
Uurtje klank.jpeg

Trauma & Klank

Diepe heling met het Tibetaans sjamanisme

Door de combinatie met het werken met klank, onder andere de kennis van Bessel van der Kolk met zijn boek 'Trauma sporen' en het Tibetaans Sjamanisme worden trauma's die opgeslagen zijn in ons lichaam geheeld op een diep level. Deze cursus is gevuld met heelrijke ervaringen.

 

We gaan aan de slag met trauma verwerking, al dan niet op een onbewuste manier ontvangen van onze voorouders. We reizen terug naar het verleden om te transformeren en onszelf te helen zodat we doorgroeien naar een nieuw bewustzijn. We gaan meer leven vanuit ons midden en begrijpen hoe we daar komen en naar terug kunnen keren.

 

In vier avonden leggen we een basis langs de vier windrichtingen.
Vanuit het Tibetaans sjamanisme wordt elke windrichting vertegenwoordigt door een van de supreme healers. De energie van de Boeddha staat hier centraal als de geestelijke leraar.

Het volgende komt aan de orde:

De eerste avond gaat over de energie van de eerste boeddha met zijn metgezel. Ze vertegenwoordigen het zuidelijke veld waarmee we de verbinding maken met het onderbewuste. Een transformerende reis door de erfzonden naar de erfdeugden. 

 

De tweede avond gaan we de energie ervaren van de tweede boeddha en de bijbehorende vrouwelijke energie. Samen vertegenwoordigen ze het westelijke veld die we vragen om inzicht tussen jou en de omgeving. Leef je of ben je aan het overleven? 

 

De derde avond gaat over het ervaren van de mannelijke en vrouwelijke energie die de vertegenwoordiger zijn van het noordelijke veld. Brenger van vreugde en helper in het maken van verbinding met je eigen Midden.

 

De laatste avond gaan we in verbinding met de vierde boeddha en de metgezel. Zij vertegenwoordigen het oostelijk veld. Met zijn kwaliteit in het hebben van de overview vanuit het bovenbewustzijn, ontstaat een helder en kalm beeld van de benedenwereld.

Praktische informatie:

Deze workshop wordt gegeven op 4 avonden van 19:00 - 21:30 uur.

Data: 28 september, 2 november, 30 november, 28 december, 25 januari, 22 februari

Investering: € 540,- excl btw, inclusief koffie/thee.

Reiki_edited.jpg

Ervaring van deelnemers:

Ik zit nog midden in de workshop Trauma en Klank, maar wil alvast iets delen over mijn ervaring. Het is een bijzondere beleving om mijn lichaam te voelen spreken over trauma waar mijn hoofd niets van begrijpt, omdat er in het moment geen emotie van een trauma is. Mijn lichaam die als vanzelf bewoog met de klanken die Antoon maakte tijdens een healing leek wel een prachtig gesprek tussen de klank en mijn lichaam. Ik verwonderde mij erover dat ik zelf toeschouwer kon zijn van het samenspel tussen de klanken en het trauma dat mijn lichaam los liet. Ik heb de ervaring van een body stress release gedaan en ben daar dankbaar voor. Na die workshop voelde ik een bevrijding en ruimte in mijn Zijn. Een gevoel van rust met een tevreden innerlijke glimlach.

- Brenda

Een reactie geven?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!

bottom of page