top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
IMG_5761.JPG

Tibetaanse klankschalenleer

Ontmoet de 5 supreme healers door de klanken heen

De mannelijke en vrouwelijke elementen van de 5 supreme healers vertegenwoordigen de volledige zuivering van ons fysieke, energetisch en mentale lichaam. In deze dagworkshop leer je te werken met klankschalen in combinatie met het reciteren van mantra's. Ze zijn de ingrediënten voor verandering naar een gezond lichaam en een buigzame geest.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Tijdens deze spirituele workshop leer je te werken met zowel de metalen klankschalen als de kristalschalen. Beiden op de Tibetaanse manier. Het is namelijk heel waardevol om de 5 supreme healers erbij te halen om tot een diepgaande soundhealing te komen. We kennen allemaal de 3 eenheid van body, speech and mind, maar ook lichaam, ziel en geest. Wanneer je de voedende mantra’s van de boeddha’s reciteert dan komt er nog iets extra’s bij de helende werking van klank. Terwijl je de klankschaal bespeelt komt er de unieke wijsheid van het gerealiseerd bewustzijn bij en kom je tot een verlichte staat. Een upgrade in spirituele ontwikkeling.

 

Antoon initieert je in de heilige Tibetaanse mantra's. Deze eeuwenoude mantra's zitten vol wijsheid, die jouw innerlijk weten zal herkennen. De combinatie van het samenspel tussen de klanken van de klankschalen en de mantra's doet het mannelijke en vrouwelijke transformeren naar harmonie.

Met deze technieken werken we op de eerste plaats aan innerlijke vrede, harmonie en balans voor onszelf en nemen in een natuurlijk proces de omgeving daarin mee.

Eigen ervaring

Antoon is sinds 2012 trouwe bezoeker van het Boeddhistische centrum in Albagnano in het noorden van Italië.

In 2018 mocht bij daar de eerst klankretraite geven. Tijdens die reis heeft hij van zijn leermeester Lama Gangchen Rinpoche de naam Drayang Gyalpo gekregen. Dit betekent koning van de klank. Het is bekend dat een groot leermeester dit niet zonder reden doet.

 

Met deze nieuwe naam kwamen zegeningen en initiaties mee, die Antoon in staat stellen om jou de energie van de 5 Dhyani Boeddha’s door te geven. Hiermee kun jij jouw eigen klankschalen gaan bespelen en de energie aan jouw cliënten doorgeven.

Hoe en waar?

De cursus Tibetaanse klankschalenleer is te volgen in Hoogwoud of elders bij voldoende deelnemers.

Je bent in het bezit van klankschalen (eventueel aan te schaffen via Het Inzicht).

Praktische informatie:

Deze eendaagse workshop is van 11:00 - 16:30 uur.


Investering: € 199,- excl btw, inclusief koffie/thee en lunch.

bottom of page