top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
IMG_5722.JPG

Shamanic Healer

De Munay Ki en het medicijnwiel

Volgens overlevering gaan de wijsheidslessen van de Earthkeepers meer van 100.000 jaar terug. Sinds deze periode hebben de lessen vele transformaties ondergaan, toen de bergvolkeren migreerden naar vruchtbaar boerenland en over het ijs in Siberië in de dikke bossen van het Amerikaanse continent terecht kwamen. Vandaag gaan we door een andere evolutie terwijl we dit oude lichaam van kennis de 21e eeuw inbrengen. En hoewel de uiterlijke vorm van de lessen verandert, blijft de innerlijke vorm hetzelfde. Empower your love and wisdom!


Voor Shamanic healer kom je in de leer bij Antoon Verwer en word je ingewijd in de Munay Ki. Munay betekent hart, ki betekent kracht. Van sjamaan Drayang Gyalpho ontvang je tien transformerende inwijdingen die je weer vanuit je hart laten leven. Uiteraard hoort een vernieuwende uitleg van het medicijnwiel tot deze spirituele opleiding.

Met deze sjamanistische leer van imaginatiekracht kom je voorbij je Zijn, je bewustzijn.


In deze tijd van uitdagingen is iedereen op een eigen manier op zoek naar leiding of het vinden van een leven dat verschil maakt. Nieuwe paden worden betreden om onszelf weer te verbinden met levensvreugde. Veel vaker ontdekken we dat we de weg naar binnen mogen maken. Een diepe verbinding aan gaan met op liefde gebaseerde kennis.


De Munay Ki gaat over een serie van 10 inwijdingen die ons de weg wijzen om tot wijsheid en innerlijke kracht te komen. Anders gezegd, het authentieke Zelf. De krachtige inwijdingen helen wonden uit het verleden, de erfenis die we vanuit de familielijn hebben meegekregen en hebben opgedaan met ervaringen in ons leven.
De Munay Ki transformeert en geeft ons een energetische upgrade waar we voor altijd profijt van hebben.


In essentie gaat het over meesterschap over ons eigen leven. Niet vanuit ego bewustzijn, maar vanuit het neutraal tegemoet treden van elke nieuwe ervaring. We hebben met de Munay Ki en het medicijnwiel een methode tot onze beschikking om een einde te maken aan lijden en het stuur in eigen handen te nemen. 


Ontvang de initiaties van de sjamanistische traditie uit de Andes om eigenliefde te ontwikkelen en de menselijke visie te verbreden. We gaan aan het werk met het medicijnwiel volgens de zuid Amerikaanse traditie. Daarin vertegenwoordigen de slang, de kolibrie, de adelaar en de jaguar de wijsheid van de vier windrichtingen.


De inwijdingen zijn ontwikkelt om ons bewustzijn te herinneren dat we een onderdeel van de natuur zijn die ons leert om open te staan voor diepere wijsheid.

Praktische informatie:

Data: 3 en 17 april, 15 en 22 mei, 5 en 19 juni

Op de studiedagen werken we van 11:00 - 16:30 uur, inclusief koffie/thee en lunch


Investering: € 999,00

Medicijnwiel

Ook reageren?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!

bottom of page