• Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
WhatsApp Image 2022-08-14 at 7.37.37 PM.jpeg

De Multi Wave Oscillator

Een geweldige manier om te werken aan je gezondheid en het zelfhelend vermogen

Heb jij te maken met chronische en/of vage klachten? En wil je dit van binnenuit tot de kern aanpakken? Probeer dan de effectieve InTune behandeling met de Multi Wave Oscillator (MWO). Een geweldige manier om te werken aan je gezondheid en het zelfhelend vermogen.

De MWO is een hoogfrequentie apparaat en is gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp van Nikola Tesla, de man die wisselstroom introduceerde. De MWO werkt met het principe dat door elektrische straling - met een breed spectrum aan frequenties - elke cel in de grondtoon wordt teruggebracht. Deze briljante wetenschapper ontdekte dat het een harmoniserende werking heeft op de cellen en daarmee op de organen die uit balans zijn.

Lichaamscellen bestaan voor 90% uit water. Wanneer er ziekte of lichamelijke klachten zijn staat dat water stil en is vuil geworden. Omdat de MWO elektrische hoge frequentie brengt komen de cellen weer in beweging en de vuiligheid die blokkades creëert kan worden opgeruimd. Je gaat vernieuwde levenskracht en ontspanning ervaren.

De toekomst van de geneeskunde gaat de geneeskunde van frequenties zijn.

~ Albert Einstein ~

Ontvangen van harmoniserende energie is een preventieve manier van werken aan je gezondheid. Een uitkomst voor iedereen die gezond wil blijven. De MWO wordt wereldwijd al vele jaren ingezet en is een geweldige aanvulling op reguliere behandelingen voor onder andere kanker, Covid, ziekte van Lyme, Astma, Parkinson, burnout en chronische aandoeningen. Heb je andere klachten? Kom langs en we brengen je energie huishouden op orde. Ieder lichaam reageert op zijn eigen unieke manier.

Praktische informatie & Tarieven

 

Standaard sessie:

Oscillator 30 min € 35,- per sessie.

€ 280,- voor 10 sessies en de maandkaart is € 250,-

Het enige dat je zelf hoeft te doen is ontspannen zitten tussen de twee spiralen. De MWO doet zijn helende frequentie werk vanzelf.

InTune behandeling:

Oscillator opladen en ontladen 60 min € 80,- 5 sessies € 375,- en 10 sessies € 700,-.

Meerdere keren opladen in de Oscillator met afwisselende behandeling van ontladen met akoestische resonantie met kristalschalen, gong, drum enzovoort.