• Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN

Shamanic healer

Je bent geïnteresseerd in sjamanisme en zoekt al even naar een workshop die voldoet aan jouw wensen om je hierin te verdiepen. Je wilt terug in verbinding met je eigen authenticiteit. Authentiek blijven in het moment en in de ruimte. En je kennis delen met anderen.

De workshop Shamanic Healer bij Het Inzicht is bijzonder en uniek en biedt jou mogelijkheden om het fundament van sjamaan zijn te ervaren. Het is samengesteld vanuit de Munay Ki initiaties en inwijdingen, de leer van Joska Soos.

Je gaat mee met de energie om je heen. Je voelt; je neutraliseert; en het vervaagt en resoneert vanuit je eigen authentieke bron (authenticiteit).

Een Shamanic Healer leeft in eenheid, niet in gescheidenheid. Ieder moment is ‘meanfull’, betekenisvol. Dan verkeer je in de Goddelijke staat; de sjamaan staat.

 

De workshop beslaat 5 lesdagen en bestaat uit Shamanic basis en Shamanic verdieping.

Praktische informatie:

Shamanic healer: 5 les dagen of 9 avonden
Investering: € 750,00

AdobeStock_308126057.jpeg

Reacties van deelnemers

"Beste Antoon, ik was tot op heden nogal sceptisch over alles wat met spiritualiteit te maken had. Jij hebt dit tastbaar gemaakt voor mij en hierdoor kan ik dit fenomeen nu ook écht ervaren. Bedankt!"

- Rudolf

In deze workshop beleef ik elke keer weer meer: meer ruimte, diepere hartslag, meer begrip voor alles in het universum en tegelijkertijd een stevige basis in mezelf. En vooral meer inzicht in mijn eigen rol in mijn bestaan. Soms ga ik zo verwachtingsvol heen, dan komt de ervaring pas later, ik zit mezelf nog steeds wel eens in de weg en wil dan teveel zelf bereiken in plaats gewoon beleven. Gewoon ZIJN. Dat is wel de allerbelangrijkste les die ik heb geleerd bij Antoon. 

- Mylene

"Beste Antoon, wat ben jij een bijzonder mens. Het is heel speciaal om sessies van jou te mogen bijwonen. De cursus Sjamaan leek mij helemaal niet geschikt voor mijn (lichamelijke) klachten, maar door jouw aandringen en overtuiging ben ik eraan begonnen. Nu 5 basislessen verder en helemaal geen spijt van. Erg fijn!"

- Peter-Jan

Ook reageren?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!