top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
Antoon smile_edited.jpg

Moderne sjamaan Drayang Gyalpo

Antoon Verwer

Wat kan Antoon voor je betekenen?

Iedereen heeft te maken met innerlijke conflicten. Bewust of onbewust kunnen ze je uit balans brengen of pijn doen. Alles wat je mentaal niet kunt plaatsen of verwerken, kan zich op den duur fysiek gaan uiten in diverse vormen.

Energie is de sleutel tot alles

Alles is energie. Je energie kan geblokkeerd raken wat zich vertaalt in je dagelijks leven. Leraar in bewustzijn Antoon Verwer legt in enkele video's uit waarom zijn passie zijn vak is geworden. Inspirerend om naar te luisteren en te beleven.

Neem deel aan onze activiteiten

Bewustwordingscentrum 'Het Inzicht' is veelzijdig, net als het aanbod. Ontdek waar en wanneer je kunt deelnemen aan spirituele lessen, modules, retraites of themadagen om jezelf spiritueel te ontwikkelen met klankschalen en soundhealing.

Contact opnemen is eenvoudig

Op deze website vind je uitgebreide informatie over Bewustwordingscentrum Het Inzicht. Heb je specifieke vragen of vind je het prettiger om bijvoorbeeld telefonisch contact te hebben? Geen probleem! Zorgen we voor.

'De beste investering die je kunt doen,

is die in jezelf...'

Lees verder
289178659_3308756306062678_7549329126349089574_n.jpg

Wat niet meer in je hoofd past, gaat in je lichaam zitten

Wat zijn innerlijke conflicten?

Ervaringen die je eens veel verdriet hebben gedaan. In verleden opgelopen trauma’s, zowel lichamelijk als geestelijk, en natuurlijk stress. Je hebt ze zowel bewust als onbewust.

 

In deze oorzaken gaat energie zitten. Opgesloten in het probleem. Energie waar je in het dagelijks leven geen beschikking meer over hebt.

Hoe herken je dit?

Je ziet iemand in de verte die lijkt op iemand die jou ooit ontzettend heeft gekwetst. Dan kan het verdriet van toen weer boven komen. Alsof die persoon je ter plekke wéér kwetst. Dat verdriet zit dus nog in je.

 

Zoiets kan de achterliggende oorzaak van allerlei psychische en lichamelijke klachten zijn of worden.

Kan ik dan niet beter 'gewoon'

naar de dokter gaan?

We hebben in Nederland uitstekende artsen die het uiterste voor hun patiënten doen. Een arts heeft prima kennis van het menselijk lichaam en van problemen die er in dat lichaam kunnen ontstaan door stress of langdurig verdriet. Vaak worden er medicijnen voorgeschreven en daarmee zijn veel mensen (op dat moment) mee geholpen.

 

Een arts behandelt echter alleen de lichamelijke kwaal. Niemand behalve jij zélf kan in je hoofd kijken. Het gaat erom hoe helder het beeld is dat je dán ziet.

Bij Het Inzicht maakt Antoon je bewuster van jezelf. Blokkades uit het verleden heffen we samen op en ons enige doel is ervoor zorgen dat jij weer goed in je vel komt te zitten. Je zal versteld staan van dat wat je in je hebt...

Het Inzicht 2022 HR _ Jeroen Otto Fotografie-.JPG

Je bent zélf het medicijn tegen heel erg veel

289178659_3308756306062678_7549329126349089574_n.jpg
Over Antoon

Antoon Verwer

Wie is

Antoon Verwer is natuurgeneeskundige, klanktherapeut en een ware storyteller. Al op vroege leeftijd ontdekte Antoon dat hij bijzonder sensitief is voor de gemoedstoestand van anderen. Dat hij is uitgerust met gereedschap dat hem in staat stelt het pad van een ander te verlichten.

 

Dit kan zowel gaan om fysieke klachten, emotionele disbalans als de grote levensvragen waar wij allemaal wel eens mee worstelen. Antoon vult zijn natuurlijke wijsheid aan met die van de grote wereldgeloven en wijsbegeerte uit alle windstreken en uit de natuur.

Met Het Inzicht creëerde hij een plek om bewust te ZIJN. Antoon begeleidt er jouw weg naar je eigen binnenwereld. Hij helpt je verwerken en afvoeren wat daarbij loskomt door je zelfhelend vermogen aan te spreken. Hij leeft je voor in het samenbrengen van lichaam, ziel en geest. In persoonlijke- en groepssessies past hij een verscheidenheid aan spirituele technieken toe. Antoon, sjamaan Dryang Gyalpo doceert deze technieken ook aan vakgenoten en geïnteresseerden.

Het is Antoons ‘mission in life’ om te helpen waar hij kan. Hij wil zoveel mogelijk bewustwording faciliteren door mensen weer terug te brengen bij zichzelf. Een thuiskomen op energetisch, mentaal en fysiek vlak.

  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
bottom of page