top of page
  • Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
AdobeStock_283952481.jpeg

Familie opstelling

Leer meer over jezelf en jouw karakter

Bij de familieopstellingen van Het inzicht wordt gewerkt met de voorouders. Jouw voorouders hebben voornamelijk onbewust hun ervaringen en karakters doorgegeven aan jou. Daar kun je behoorlijk last van hebben.

Het volgende komt aan de orde:

  • Pijn of verdriet ervaren zonder aanwijsbare oorzaak

  • Belemmerende gedragspatronen

  • Herhaaldelijk vastlopende situaties

  • Familietrauma(‘s)

Hoe gaat een familieopstelling in z’n werk?

Bij een familieopstelling gaat het vooral om het opschonen van de lijnen van de voorouders. Jouw familieleden zijn fysiek niet aanwezig. Iedere deelnemer gaat een eigen proces in om de blokkades en zogeheten sluiers helder te krijgen. Deze worden getransformeerd om daarna vrijer en krachtiger te kunnen leven. Oude pijnen worden geheeld. Dit voelt als een ware bevrijding.

Innerlijke verbindingen en balans

De innerlijke vrouwelijke energie is zorgzaam, een verbindende factor die het geheel overziet. De innerlijke mannelijke energie staat voor daadkracht, plannen maken, structuur en analytisch denkvermogen. Tijdens de familieopstelling gaan we op zoek naar de innerlijke verbinding en balans. Uiteindelijk is bevrijding van oude ballast het doel. Iedere keer weer is het wonderbaarlijk wat een familieopstelling teweegbrengt en naar de oppervlakte haalt.

Hoe en waar?

Familieopstellingen vinden plaats in een weekend, van zaterdagochtend tot en met zondagmiddag en meestal in Bewustwordingscentrum Het Inzicht. Andere locaties elders in het land (Groede, Zeeland) zijn ook mogelijk.

Praktische informatie:

Intensief weekend van zaterdagochtend tot zondagmiddag
Investering: € 250,00

AdobeStock_18851125.jpeg

Reacties van deelnemers

"Na me steeds opnieuw heel slecht te voelen, verdrietig, uitgeput en totaal niet mezelf door een auralifter, ben ik je ontzettend dankbaar dat je al meerdere malen een auralifter weggehaald hebt en me weer laat stromen! Ik ben me er ook van bewust dat ik in mezelf moet zijn en blijven zodat mij dat niet meer kan gebeuren. Je staat me bij met zoveel passie, liefde en geduld! Zo dankbaar ben ik je daarvoor, ik leer het gevoel te onderscheiden hierdoor. Ik voel me veilig dat je er bent voor me!"

- Henriëtte

"Vandaag heb ik de familieopstelling ervaren. Het is een verbluffende ervaring waar nog nauwelijks woorden voor zijn. Ik voel de dankbaarheid van mijn voorouders door mij heen en voor de healing die vandaag plaatsvond. Er is beweging en ruimte gekomen in eenieder die in de voorouderlijn heeft meegewerkt. Ik voel ook dankbaarheid voor jou, Antoon. Dat je dit in beweging kan brengen. Ik ben blij met jou om wie je bent."

- Trudy

"Ik kijk terug op een heel bijzonder weekend familieopstelling. Ik heb vaker opstellingen gedaan maar familieopstelling in combinatie met het medicijnwiel en de voorouders gaat veel dieper!! Antoon weet op een liefdevolle manier de juiste ‘snaar’ te raken met de energie en klanken. Ik ben dankbaar dit te mogen ervaren en om steeds meer bewust te worden over wie ik werkelijk ben. Dank je lieve Antoon voor dit mooie cadeau!"

- Daniëlle

Ook reageren?
We horen graag wat jouw ervaring was bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht!

bottom of page