top of page
 • Facebook | Het Inzicht
 • Instagram | Het Inzicht
 • YouTube - Het Inzicht
 • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
pixabay mandala-ge8d9f4e9f_1920.jpg

Heilige klank & Choco Bliss ceremonie

Een helende innerlijke reis

Plantmedicijnen hebben een lange historie in de sjamanistische tradities. De mix van plantmedicijnen zoals die wordt aangeboden in Choco Bliss is iets van de laatste jaren. Het is een nieuw medicijn voor lichaam & geest en brengt je naar het onderbewuste, de ziel en verder.

Deze Heilige klank & Choco Bliss ceremonie wordt individueel gegeven door Antoon Verwer, Sjamaan Drayang Gyalpho, natuurgeneeskundige en sound master. De combinatie tussen soundhealing en Choco Bliss brengt je naar de heilige geometrie en de diepere lagen in jezelf om te helen wat geheeld mag worden. Op een zachte manier maak je een transformerende reis tot de ziel en komen weggestopte ervaringen en herinneringen naar de oppervlakte om geheeld te worden.

 

 • Ben je nieuwsgierig naar plantmedicijn?

 • Of wil je een verdieping maken in persoonlijke ontwikkeling?

 • Wil je de poort naar je ziel en de ongeziene wereld openen?

 • Vind je het spannend om Choco Bliss alleen te gebruiken?

 • Voel je de behoefte om op een veilige manier een innerlijke reis te maken?

Dan is onze heilige klank & Choco Bliss ceremonie voor jou.

Reis je mee?

Wat is
Choco Bliss?

In Choco Bliss zitten de volgende ingrediënten: ruwe ceremoniële cacao, kruiden/specerijen, psilocybine van de magic truffel, en Caapi.

 

Sinds 2019 is Ayahuasca in Nederland verboden. Caapi is een belangrijk bestandsdeel van Moeder Ayahuasca. Caapi is wel toegestaan als los bestandsdeel en kan daarom nog steeds gebruikt worden in Nederland. Elke maker heeft z’n eigen samenstelling en maakt het dus uniek.

Eigenschappen Choco Bliss

 • Een echte hart-opener!

 • Kan ondanks het zachte vrouwelijke karakter diepe lagen in jezelf bereiken

 • Brengt je in contact met de heilige geometrie

 • Op een natuurlijke manier heling bereiken

 • Opent de poort naar de ziel

Wat is Caapi?

Caapi is een Zuid-Amerikaanse liaan en dus een natuurproduct en werkt als een natuurlijke monoamine oxidase remmers (MAO-Remmer). Hierdoor wordt de afbraak van monoaminerge neurotransmitters (zoals serotonine, noradrenaline en dopamine) geremd en neemt de beschikbaarheid van deze neurotransmitters in het centraal zenuwstelsel toe; In andere woorden: Het helpt om o.a. de aanwezigheid van de stoffen serotonine, noradrenaline en dopamine in de hersenen te verhogen. Hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten.

Wat doet 
Caapi?

Caapi geeft de reiziger een zachte en meer controleerbare trip, en vergroot de vrouwelijk en liefdevolle energie van de innerlijke reis. Deze energie wordt ook wel een soort 'bliss' genoemd. 

 

Voorbereiding:

Het gebruik van Choco Bliss kan soms een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met onze hulp heling plaats vinden. Dit kan onprettig zijn. 

 

Het komt voor dat je dingen ziet/hoort/voelt die er niet zijn (hallucinaties), dat je moet overgeven/kokhalzen, hoesten, gevoel hebt dat je stikt, je  hartslag/temperatuur veranderd, je buikpijn krijgt, onwel wordt, flauwvalt, en/of emoties voelt zoals o.a. verdriet, angst en/of boosheid welke angst kunnen veroorzaken. En angst kan paniek veroorzaken. 

 

Wij zijn hier uiteraard goed op voorbereid & het team is er voor opgeleid om je hier doorheen te helpen en een zo veilig mogelijke ervaring te bieden. Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 2 week voor start van het programma geen koffie/drugs/alcohol! 

 

Choco Bliss gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we onze ceremonies veilig én leuk voor jou en anderen. 

Praktische informatie:

Een trip duurt doorgaans tussen 3-6 uur (advies: eet 3 uur voorafgaand aan de ceremonie niets)

De heilige klank & choco bliss is zowel individueel als in groepsverband te boeken.

Groepsceremonies zijn in Hoogwoud en individueel kan naar keuze in Hoogwoud of op eigen locatie worden gepland.

Investering ceremonie met een groep a 7 uur: € 555,-

Investering individuele ceremonie a 4 uur:295,-

(plan jouw ceremonie via info@hetinzicht.com)

Contra-indicaties:

Voor het gebruik van medicinale planten zoals Choco Bliss gelden contra-indicaties. Voor mensen met een hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI's, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie is het deelnemen aan dit programma uitgesloten.

 

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

bottom of page