• Facebook | Het Inzicht
  • Instagram | Het Inzicht
  • YouTube - Het Inzicht
  • Antoon Verwer | Het Inzicht | LinkedIN
AdobeStock_244478607.jpeg
2BeYou-logo-DEF-WIT.png

2BeYou (speciaal voor kinderen tot 18 jaar)

“Op school leer je rekenen en schrijven. Hier leer je te vertrouwen op jezelf!”

Voel je je vaak alleen of buitensloten van de groep? Heb je moeite met veranderingen of met het nemen van beslissingen? Voel je je vaak onzeker? Ben je heel gevoelig voor allerlei prikkelingen om je heen en verwart je dat? Dan kan Bewustwordingscentrum Het Inzicht je helpen.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Deze training volg je met als doel meer zelfvertrouwen te krijgen. Als je zekerder in je schoenen staat, gaat het omgaan met anderen vaak al meteen beter. Ook begrijp je jezélf een stuk beter. Dat maakt alles veel gemakkelijker voor je. We noemen die training 2BeYou. Oftewel: Om jóu te worden.

Met een moeilijk woord noemen we dat wat je gaat leren ‘bewustwording’. Het betekent dat hoe bewuster iemand van zichzelf wordt, hoe meer zelfvertrouwen iemand kan opbouwen. Je zou kunnen zeggen dat je steeds sterker wordt van binnenuit. En dát geeft meer plezier in de dingen die je doet.

Eigen ervaring

De training krijg je van Antoon en Danielle. Antoon heeft als kind hetzelfde meegemaakt en begrijpt daardoor precies hoe je je voelt. Maar ook hoe hij je kan helpen. De precieze inhoud van de training en de oefeningen die je krijgt, hangt af van je leeftijd en uiteraard ook van wat het belangrijkst is voor jou.

Hoe en waar?

Lijkt de training 2BeYou precies iets voor jou? Dan kun je kiezen hoe en waar je deze volgt. We hebben een eigen centrum in Hoogwoud in Noord-Holland. Daar volg je de training zonder anderen erbij, óf – net wat je wilt – samen met een groep leeftijdsgenoten. Maar misschien wil je liever dat het in je eigen omgeving is. Dan komt Antoon bij jou thuis.

Praktische informatie:

De precieze inhoud van de training en de oefeningen die je krijgt, hangt af van je leeftijd en uiteraard van wat het belangrijkst is voor jou.
Investering: € 499,00

Ervaringen:

Antoon is héél aardig😄hij helpt me om bij mezelf te blijven en bij mijn eigen gevoel. Dat is soms lastig op school of wanneer ik bij mijn vader ben (mijn ouders zijn gescheiden). Ook leer ik om mijn energie (weer) te laten stromen en me daar meer bewust van te zijn. Dat is echt handig en dat leer je eigenlijk nergens. Top: hele mooie klankschalen, gongen etc. waar we op mogen spelen!

Sophie (14jr)


Het is heel leuk! Antoon is aardig, en Daniëlle ook. Ik leer van 2beyou om minder snel boos te worden op school en thuis. Ze geven goede tips. De duimpiano vind ik het leukste instrument.

Alexander (11 jr)